25.07.2008

"AÇLIK KAMPANYASI"

CEM AKKILIÇ ADLI BİR BLOGGER ARKADAŞIMIZ, ÇOK ANLAMLI BİR KAMPANYAYA İÇİN BANA YORUM BIRAKMIŞ. "AÇLIK KAMPANYASI".... BU KAMPANYAYI DÖRT AY KADAR ÖNCE DUYURMUŞ VE KATILIM ÇOK YÜKSEK. ARTIK ÇÖPE YİYECEK ATARKEN BİR DEĞİL, ON KERE DAHA DÜŞÜNMEK LAZIM DİYORUM. BEN KAMPANYA İLE İLGİLİ BİRKAÇ ŞEYİ AYNEN ARKADAŞIMIN SAYFASINDAN SİZLERE AKTARIYORUM. DAHA DETALI BİLGİ İÇİN LÜTFEN
http://cemologyonuncukoy.blogspot.com/2008/03/alik-kampanyasi.html ADRESİNİ TIKLAYIN. CEM ARKADAŞIMA ÇOK TEŞEKKÜR EDİYORUM.


Hergün bilgisayar karşısında saatler harcıyoruz ve bu zaman süresince bir çok site de turluyor, mouse ile yüzlerce hatta binlerce defa oraya buraya TIKLIYORUZ. Şimdi günde sadece 2 TIKLAMAYLA dünyadaki aç insanlara yardım etmeniz için olanak sağlayan bir site var. http://www.thehungersite.com/clickToGive/home.faces?siteId=1 Orada göreceğiniz sarı düğmeye tıklayın.

Dünyanın herhangibir yerinde aç bir insan yiyecek alıyor size hiç bir maliyeti yok, yiyeceğin parası reklam logolarını görmeniz ile reklam yapan sponsorlar tarafından ödeniyor. Tüm yapacağınız bu siteye girmek ve yiyecek bağışla (Help Feed The Hungry) düğmesine TIKLAMAK. Bir saniye sürüyor, günde sadece bir kere bağışta bulunabiliyorsunuz. Siteyi açtığınızda karşınıza çıkan sarı butona tıklayın. Günde bir defa tıklama hakkınız var. Sizden hiçbir ücret talep edilmiyor.

World Resources 1988-89, (Dünya Kaynakları, 1988-89) başlıklı rapor, bugün ortaya çıkan tehlikeye, daha yirmi yıl önce işaret ediyor:"Dünya ciddi bir açlık tehlikesine doğru hızla yol alıyor, çünkü gıda ürünleri dağılımı adil değil. Dağılım adil olsa, gıda üretimi, dünyadaki değil altı milyar, hatta yedi milyar insana bile yetebilir". (Anılan rapor, s.51).



7 yorum:

  1. Göstermiş olduğun ilgiye çok teşekkür ederim.

    Bu yaptıklarımız dilerim öğrenipde duyarsız kalan özellikle yemek bloglarına güzel bir örnek teşkil eder.

    Sonsuz saygı ve sevgilerimle.

    Cem Akkılıç Onuncu köy

    YanıtlaSil
  2. Canım evet bir blogda daha gördüm ve hemen tıkladım inşallah faydamız olur bir nebzede olsa öpüyorum,sevgiyle kal...

    YanıtlaSil
  3. dünyanın bir tarafı obeziteyle uğraşırken diğer tarafı açlıktan yok oluyor.çocuğunun, yakınlarının, sevdiklerinin gözünün önünde açlıktan hastalanması, ölmesi nasıl bir duygudur.paylaşımın için teşekkürler.en kısa zamanda bende bloğuma ekliycem adresi.

    YanıtlaSil
  4. Yemek bloglarında öylesine enteresan yorumlar okuyorum ki hayret etmemek mümkün değil.Hele bazı bloglar pire için yorgan yakıp kampanya bannerını kaldırıyorlar.

    Bunların hepsi obezite hastası ve günde sadece bir tıklamak yerine 100 kaşık sallamayı tercih ediyorlar.

    Dolaştığım bloglardan bir tanesinde okuduğum yorum herşeyi gözler önüne seriyor aslında.


    xxxxciğim sana çok çok iyi bir tatil diliyorum, en kısa zamanda, süper tariflerle geri bekliyoruz. Ben de 85 in inadını bir kırabilsem:))

    Yazık gerçekten yazık.

    Cem Akkılıç Cemology Onuncu köy

    YanıtlaSil
  5. Merhabalar canım,
    kampanyaya destek vermeye geldim :)
    İşallah her şey güzel olacak ben de senin gibi hiç bir şeyi israf etmem kırıntıları kuşlara verir bayat ekmekleri ya tost yapar yada galete unu yaparım ama mutlaka değerlendiririm...
    Sevgiler canım herkesin bu kampanyaya birr tık vermesini diliyorum o kadar çok blogcuyuz ki hepimiz en az bi tık yapsak neler yaparız.....

    YanıtlaSil
  6. Bende çok önce haberdar olup tıklamıştım..Ama bir tık yetmez,mail yolu ile tüm arkadaşlara yollamak gerekir..

    Gönülden destekliyorum.

    YanıtlaSil
  7. Bir tıklamayı çok gören yobaz ve Deniz feneri

    Yaklaşık altı ay önce bir kampanya başlatmıştım. Çoğunluğu Afrika’da olan aç insanlara yardım kampanyasıydı bu.Birleşmiş Milletler örgütünün internet aracılığıyla düzenlediği ve günde sadece bir defa tıklamayla destek verilebilen bir organizasyonu duyurup,yaymaya çalıştığım için bir dinci yobaz tarafından İncil dağıtmakla şuçlanmıştım.O, kendinden başka hiçbir canlıyı düşünmeyen tarikatçı, BM nin bu çabasını ‘’gavurlar önce öldürdüler şimdi yardım ediyorlar’’diyerek,çağdışı kafasıyla yerden yere vurmaya kalkışmıştı.Bununla kalmayıp sözde yardım kuruluşu olan Deniz fenerine niçin destek olmadığımı da yazmıştı.Binlerce internet kullanıcısının ve site sahiplerinin yoğun ilgisiyle karşılaşan AÇLIK KAMPANYAM,bu aklı ve yüreği kıt zatımuhterem tarafından Misyonerlik merakı olarak şuçlanmıştı.(Yazımın sonunda ilgili konunun linkini verdim,okuyabilirsiniz)

    Dün Almanya’dan gelen haberleri hepimiz duyduk. Deniz fenerinin ‘’nasıl bir yapıda olduğu’’ ortaya çıkmış oldu. Özellikle Müslümanların kutsal ayı Ramazanda insanları dolandıran,din ve fakirler adına yardım parası toplayıp o topladıkları milyon dolarlarla sefa peşinde koşan bizim dinci borazancıların üst düzey elemanları gözaltına alındılar.Kendi televizyonları kanal 7’de yoksul aileleri reklam malzemesi yapıp bir tencere çorba ve bulgurla kandırıp,saatlerce çekim yaparak halkın acıma duygularını sömüren ve karşılığında yardım bahanesiyle para toplayan Fenerciler,şimdi işledikleri şuçların hesabını veriyorlar. Bakalım bu uluslararası dolandırıcılık şebekesinin altından daha neler dökülecek.'' Türkiye bize güveniyor '' sloganıyla Allah adına para toplayan örgütün kasasından acaba ne yolsuzluklar,hırsızlıklar çıkacak?

    O yobaz,şimdi kalkıp diyecek ki '’yargı süreci tamamlanmadan kimseyi şuçlama ey misyonerlik meraklısı Cem Akkılıç’’. Sanki kendisi Ergenekon davası sonuçlanmadan iki emekli orgeneralimizi terörist ilan etmemiş gibi ve gazeteci İlhan Selçuk’u terör örgütü reisi yapmamış gibi hiç utanmadan, sıkılmadan söyleyecek bütün bunları.Ve bu şarlatan, gerici kafasıyla her gün bir tıklama yapmak ve aç çocuklara yardım etmek yerine,ağzından salyalarını çember sakallarına akıta akıta din bezirgancılığına devam edecek…

    Cem Akkılıç
    4 Eylül 2008

    http://cemologyonuncukoy.blogspot.com/2008/09/bir-tklamay-ok-gren-yobaz-ve-deniz.html

    YanıtlaSil

Blog Widget by LinkWithin

İzleyİcİler

Lezzet Gemisi Facebook'ta