19.09.2009

BİZDEN SİZE İYİ BAYRAMLAR...

Image and video hosting by TinyPic


Bayram sabahları, demli bir çay, sıcak börek, bayram şekerleri, şeker isteyen çocuklar, bir telaş bir koşturmaca... Yollar kalabalık. Bayram programları, kolonya ikramları, bayram harçlıkları, uzun bayram tatilleri, ev gezmeleri, kısa hal hatır sormalar, 'el öpenlerin çok olsun'lar ve daha bir dolu küçük ayrıntı... Hayatın üzerindeki 'pause' düğmesine dokunun... Kısa bir süre için hayatı durdurun. Bayramı sevdiklerinizle birlikte doya doya yaşayın...

BEN VE KIZLARIMDAN hepinize... MUTLU BAYRAMLAR...

7 yorum:

  1. Bayramin kutlu olsun canim. Tüm sevdiklerinle birlikte nice güzel bayramlara insallah.
    Bebisini Allah bagislasin canim, saglikli uzun ömürlü olur insallah.
    Sevgilerimle.

    YanıtlaSil
  2. geçmiş bayramın kutlu olsun.

    YanıtlaSil
  3. Efendim, Merhabalar, Saygılarımla; GOOGLE'nin GMAİL ile ilgili yaptığı bir yanlış hesaplama sonucu; BLOGGER'i de etkileyen bu hata nedeniyle, bayram öncesi, bayramda ve bayram sonrası çalışmayan bloglarımız nedeniyle hepimiz üzüldük. Birbirlerimizle doğru dürüst ne haberleşebildik, ne de bayramlaşabildik. Öyle olmadı mı? Windows ile yarışan GOOGLE'ye bu hata yakışır mı?
    Geçmiş Ramazan Bayramınızı kutlar; sevgi,barış ve huzur içinde daha nice bayramlara kavuşmanızı Cenab-ı Allah'tan niyaz ederim.
    Sağlıcakla kalın.

    YanıtlaSil
  4. Gecte olsa bayraminizi kutluyorum.
    Sevgiler

    YanıtlaSil
  5. Selamlar canım.Blogerde sorun nedeni ile sayfana giremedim.Bazı bloglarda ara ara açılsada yorum bölümü arızalıydı.Bayramdan bir gün öncede İstanbul'a gittik.Ben de geçmiş bayramını kutlar,daha nice bayramlara sağlıkla, huzurla ve de sevdiklerinle ermeni Allah'tan niyaz ederim.
    Rahmet, bereket olan, günlerin efendisi Cumanı tebrik ederim.Muhabbetlerimi bıraktım canım.Seni ve Elvan'ı öptüm.Allah'a emenet olun.

    YanıtlaSil
  6. Süper bir bayram tebriği olmuş.Kızların da çok güzel.
    Sevgiler...

    YanıtlaSil
  7. Bloğunuzu çok beğendim, iştahım açıldı görünce:)) Kızlarınızla mutlu ve güzel günler diliyorum..

    YanıtlaSil

Blog Widget by LinkWithin

İzleyİcİler

Lezzet Gemisi Facebook'ta