15.09.2009

KADİR GECENİZ MÜBAREK OLSUN...


8 yorum:

  1. fatma48-hazanyagmuru415 Eylül 2009 01:46

    Kadir Gecesi değer gecesidir, Allah tarafından değerli kılınmış bir gecedir. Kadir Gecesi bin aydan daha hayırlıdır. Bu gece bir ömürden daha hayırlıdır. Ellerin açıldığı, gözlerin dualarla yaşardığı, kalplerin okşandığı Kadir Gecesinde bütün insanların günahlardan uzaklaşıp tövbelerinin kabul edilmesini niyaz ederiz. Allah tüm inananları iman yolundan ayırmasın.

    YanıtlaSil
  2. canım hayırlı kandiller...sevgiler....

    YanıtlaSil
  3. Kadir Suresi(1-5 Ayetler): "Biz onu Kadir Gecesinde indirdik. Kadir Gecesinin sen ne olduğunu bilir misin? Kadir Gecesi bin aydan hayırlıdır. O gecede, Rablerinin izniyle melekler ve Ruh, her iş için iner dururlar. O gece, esenlik doludur. Ta fecrin doğuşuna kadar."

    Kur'an-ı Kerim'de adı geçen tek ay Ramazan ayıdır; tek gece de Kadir Gecesidir.

    Kadir Gecesi, Yüce Kitabımız Kur'an'ın indirilmeye başlandığı, sema kapılarının açılarak esenlik ve güvenliğin her tarafa yayıldığı, dua ve tövbelerin kabul edildiği kutlu bir gecedir.

    Faziletine inanarak ve sevabının da yalnız Allah'tan umularak; "Allah'ım sen affedicisin, affetmeyi seversin, beni de affet" diye dua edeceğiz.

    Unutarak ve bilmeyerek işlediğimiz günahlardan gerçekten pişman olur ve onlara bir daha dönmemeye karar vererek, kendimizle hesaplaşıp, kulluk ve sorumluluk bilincimizi yenilemeliyiz.

    Bu Mübarek gecenin rahmet ikliminde; Yüce Allah'tan bizleri samimiyetten ve istikametten ayırmamasını, doğruyu bulduktan sonra, kalplerimizi eğriltmemesini ve bizleri affetmesini dileyelim.

    Bu duygu ve düşüncelerle Kadir gecenizi kutlar, bu müstesna gecede yapacağımız dua ve yakarışların bütün insanlığa sevgi, barış ve huzur getirmesini Yüce Allah'tan niyaz ederiz.

    YanıtlaSil
  4. Kadir Gecesi değer gecesidir, Allah tarafından değerli kılınmış bir gecedir. Kadir Gecesi bin aydan daha hayırlıdır. Bu gece bir ömürden daha hayırlıdır. Ellerin açıldığı, gözlerin dualarla yaşardığı, kalplerin okşandığı Kadir Gecesinde bütün insanların günahlardan uzaklaşıp tövbelerinin kabul edilmesini niyaz ederiz. Allah tüm inananları iman yolundan ayırmasın. canım iyi günler..

    YanıtlaSil
  5. Özlemciğim Kandilin Mübarek Olsun Canım. Sevgiler...

    YanıtlaSil
  6. Leyle-i Kadir Geceniz Mübarek olsun.Dualarda buluşmak dileği ile Canım.Sevgiler

    YanıtlaSil
  7. Kadir geceniz mübarek olsun arkadaşım sana ve ailene huzur sağlık ve berekler dilerim......

    YanıtlaSil

Blog Widget by LinkWithin

İzleyİcİler

Lezzet Gemisi Facebook'ta