2 su bardağı pirinç
3 çorba kaşığı margarin
3,5 su bardağı su
150 gr kuzu kuşbaşı et
Tuz, karabiber
3 çorba kaşığı margarin
3,5 su bardağı su
150 gr kuzu kuşbaşı et
Tuz, karabiber
YAPILIŞI:
Pirinci tuzlu ve limonlu sıcak suda yarım saat bekletin. Bol suda durulayıp iyice süzün. Margarini tencerede eritin. Eti ilave edip kavurun. Suyunu ekleyerek etler yumuşayıncaya kadar pişirin. Pirinç, tuz ve karabiber ilave edip 15 dakika kısık ateşte pişirin.
kaşığımla, çatalımla, tabağımla geldimm :D fazla sıra yoksa bizdee bu güzel yimeklerden isterizzz :) ellerine sağlık abamm. harikaasın perfeckk elemi yazılıyodu :)
YanıtlaSilwww.eftelya88.blogcu.com
Ellerinize sağlık. Tariflerinizin hepsi çok güzel. Her zaman faydalanabileceğim bir blog. Tebrik ederim. Görüşmek üzere.
YanıtlaSilselam elinize saglık ne güzel görünüyor.bence pilav et yemeklerinin yanına çok yakışıyor o yüzden pilavı çok severim..
YanıtlaSiliyi akşamlar dilerim arkadaşım. inşallah hepimiz için, ülkemiz için güzel bir akşam olur. aklımız yüreğimiz mehmetçiklerimizde. Allah, hepimizin ama herşeyden önce de askerlerimizin yardımcısı olsun...görüşmek üzere sevgiyle kal
YanıtlaSilBu arada pilavı gerçekten çok severim ve her pilavı yiyemem. Bizim oralarda pilav biraz daha yağlı olur, mis gibi tereyağ hımmm. Ben de kuru pilavdan hoşlanmam ve oldukça da güzel yaparım. seninki de çok güzel olmuş hele bir de etlerle yenmez mi o pilav canım ellerine sağlık
YanıtlaSilpilav nefis olmus canim ellerine saglik
YanıtlaSilCANIM GECENIN BU SAATINDE BLOGLARI GEZMEK COK ZOR YA HAFIF MIDEM KAZINMISKEN SENIN PILAV VE COREKLER....OLSA DA YESEM:))
YanıtlaSilELLERINE SAGLIK
SEVGILER
www.yenitadlar.blogcu.com