1.12.2009

BAYRAM SABAHI HATIRASI



İŞTE BENİM PRENSESLERİM.
ABLA-KARDEŞ BAYRAMLAŞIRKEN... :))



8 yorum:

  1. Oyyyyyyy Rabbim esirgesin prensesleri ca
    nım Rabbim bahtlarını güzel eylesin.Elvan prensesi alabilirmiyim:))Kocaman öptüm..

    YanıtlaSil
  2. Allah nazarlardan esirgesin Canım, çok güzeller MAŞALLAH. Geçmiş bayramınız kutlu olsun, ailecek daha bnice bayramlara hep beraber inşallah... Sevgilerimle:)

    YanıtlaSil
  3. Maşallah prenseslere nasıl güzeller öyle...
    Bahtları açık olsun...

    YanıtlaSil
  4. Efendim, Merhabalar, prenseslerinize önce bir maşallah diyeceğim ve Allah onları nazardan ve kem gözlerden esirgesin. Allah verdiği sıfatlarla yaşatsın. Akıl fikir ihsan eylesin. Allah, inşallah onları salih kullar zümresine ilhak eder. Bahtları ve yolları açık olsunlar. Allah sizin de gönlünüze göre versin. İkisi de maşallah pek güzellermiş. Nazara inanın, nazar var. Hazır nazardan bahsetmişken yaşadığım bir nazar olayını paylaşmam inşallah başınızı ağrıtmaz ama bu bir gerçek emin olun.
    Ben ortaokul 3. sınıfta okurken, fırsat buldukça tanıdığım bir marangoz atelyesine gider orada çalışırdım. Keresteleri dilmek için şerit ya da hızar dediğimiz elektrik motorlu kurulu bir tezgah vardır. Bu hızarda 3 ya da 4 metre uzunluğunda keresteleri biçeriz. Tezgah dikdörtgen boyutunda ve dik bir şekilde monte edilmiş üst ve alt tarafında bir kasnağı ve bu kasnağa takılmış ince uzun şerit biçiminde testere bıçağı vardır. Memleketimizde "Küreciler" lakaplı ihtiyar bir adam vardır. Bu adamın baktığı yere nazar değer. Biz hiç farkında olmadan kereste biçerken bu adamın atelyenin kapısından bizi izlediğini farketmemiştik. Kereste biçerken şerit testere "küt" kırıldı. Yenisini taktık o da kırıldı, bir üçüncüyü taktık o da kırıldı. Kapıya doğru başımızı kaldırıp baktığımızda bahsettiğimiz adamın bizi izlediğini gördük ve adamı usulü kaidesince oradan uzaklaştırdık, yeni bir testere bıçağı takarak işimize testere bıçağı kırılmadan devam etmiştik...

    Söz konusu ihtiyar adamın nazarı değdiği için testere bıçağı böyle üst üste üç defa kırıldı. Onu oradan uzaklaştırdıktan sonra kırılma işi sona erdi.

    Selam ve saygılarımla.

    YanıtlaSil
  5. Maşallah allah nazarlardan saklasın ne kadar da güzeller bir ömür boyu böyle sarmaşdolaş olurlar inşallah maşallah gerçekten...

    YanıtlaSil
  6. Maşallah kızların pek şekerler. İnsanı özendiriyorsunuz doğrusu. İkisi birbirinden güzel.
    Geçmiş bayramını kutlarım.Sevgiler

    YanıtlaSil
  7. Sevsin teyzesi güzel prensesleri;) Allah bağışlasın! ne güzel büyümüşler.
    Kucak dolusu sevgiler gönderiyorum...

    YanıtlaSil
  8. Maşallah Allah nazarlardan korusun. Sevgiler...

    YanıtlaSil

Blog Widget by LinkWithin

İzleyİcİler

Lezzet Gemisi Facebook'ta