MALZEMELER:
500 gr. kuru fasülye
2 adet kuru soğan
1 yemek kaşığı margarin
1 yemek kaşığı domates salçası
1 yemek kaşığı biber salçası
yarım kangal sucuk
tuz
YAPILIŞI:
Kuru fasülyeleri bir gece önceden yıkayıp suya koyun. Sabah hafif haşlayıp süzün. Bir tencerede margarini eritip, yemeklik doğradığınız soğanları ilave ederek pembeleştirin. Salçaları da ekleyip kokusu çıkana kadar kavurun. Kuru fasülyeleri ve iki parmak üzerine çıkacak kadar suyunu ilave edin. Tuzunu atın. Ocağı kapatmadan beş dakika önce halka halka doğradığınız sucukları ekleyin. AFİYET OLSUN...
bayılırım kuru fasulyeye sucuğa.ikisinin piştiği yemeğe ise aklım gider.eline sağlık canım.
YanıtlaSilekmeğimi bana bana yerim ellerine sağlık
YanıtlaSilCanim ne kadar enfes gorunuyor bayilirim beeen, ellerine saglik ozlemcim kasigimi ekmegi getirdim hadi yemege, opt çok
YanıtlaSilkelebeklisaniyeler.blogcu.com
şu kuru fasulyeyi bir türlü beceremedim :( bu gün kuru fasulye mi yapsam acaba.ellerine sağlık canım, canım çekti valla.
YanıtlaSilOhh mis gibi kurufasülye, eline sağlık Özlemciğim...
YanıtlaSilSevgiler canikom
mrb
YanıtlaSilellerinize sağlık..nefis görünüyor.
EŞİMİN EN SEVDİĞİ YEMEK... KIŞIN 15 GÜNDE BİR BİZDE KURU FASÜLYE PİŞER. YANINDA DA TURŞU... ELLERİNE SAĞLIK CAN ARKADAŞIMIN... SEVGİLER..
YanıtlaSilAyyyyyyy mis gibi olmuş.Ne güzel görünüyor.Canım çekti.Eşim bayılır.Şu tabağı alıp gitsem mi:)))
YanıtlaSiloooooo kurufasulye hemde sucuklu
YanıtlaSilellerine sağlık
eşimin bayıla bayıla yediği nadir yemeklerden biri,ama benim pek yapmadığım,neden yapmadığımı da
bilmiyorum:)
sevgiyle kal
heh bak bu yabancı değildir bize :D :D çok sefim aa ben ellerine sağlık güloşummm
YanıtlaSilwww.eftelya88.blogcu.com
Kuru fasulye, hem de sucuklu,nefissss....Ellerine saglik cnaim benim.
YanıtlaSil