14.04.2008

SUCUKLU KURU FASÜLYE


MALZEMELER:
500 gr. kuru fasülye
2 adet kuru soğan
1 yemek kaşığı margarin
1 yemek kaşığı domates salçası
1 yemek kaşığı biber salçası
yarım kangal sucuk
tuz

YAPILIŞI:
Kuru fasülyeleri bir gece önceden yıkayıp suya koyun. Sabah hafif haşlayıp süzün. Bir tencerede margarini eritip, yemeklik doğradığınız soğanları ilave ederek pembeleştirin. Salçaları da ekleyip kokusu çıkana kadar kavurun. Kuru fasülyeleri ve iki parmak üzerine çıkacak kadar suyunu ilave edin. Tuzunu atın. Ocağı kapatmadan beş dakika önce halka halka doğradığınız sucukları ekleyin. AFİYET OLSUN...


11 yorum:

  1. bayılırım kuru fasulyeye sucuğa.ikisinin piştiği yemeğe ise aklım gider.eline sağlık canım.

    YanıtlaSil
  2. ekmeğimi bana bana yerim ellerine sağlık

    YanıtlaSil
  3. Canim ne kadar enfes gorunuyor bayilirim beeen, ellerine saglik ozlemcim kasigimi ekmegi getirdim hadi yemege, opt çok

    kelebeklisaniyeler.blogcu.com

    YanıtlaSil
  4. şu kuru fasulyeyi bir türlü beceremedim :( bu gün kuru fasulye mi yapsam acaba.ellerine sağlık canım, canım çekti valla.

    YanıtlaSil
  5. Ohh mis gibi kurufasülye, eline sağlık Özlemciğim...
    Sevgiler canikom

    YanıtlaSil
  6. mrb
    ellerinize sağlık..nefis görünüyor.

    YanıtlaSil
  7. EŞİMİN EN SEVDİĞİ YEMEK... KIŞIN 15 GÜNDE BİR BİZDE KURU FASÜLYE PİŞER. YANINDA DA TURŞU... ELLERİNE SAĞLIK CAN ARKADAŞIMIN... SEVGİLER..

    YanıtlaSil
  8. Ayyyyyyy mis gibi olmuş.Ne güzel görünüyor.Canım çekti.Eşim bayılır.Şu tabağı alıp gitsem mi:)))

    YanıtlaSil
  9. oooooo kurufasulye hemde sucuklu
    ellerine sağlık
    eşimin bayıla bayıla yediği nadir yemeklerden biri,ama benim pek yapmadığım,neden yapmadığımı da
    bilmiyorum:)

    sevgiyle kal

    YanıtlaSil
  10. heh bak bu yabancı değildir bize :D :D çok sefim aa ben ellerine sağlık güloşummm


    www.eftelya88.blogcu.com

    YanıtlaSil
  11. Kuru fasulye, hem de sucuklu,nefissss....Ellerine saglik cnaim benim.

    YanıtlaSil

Blog Widget by LinkWithin

İzleyİcİler

Lezzet Gemisi Facebook'ta